Lumea minunata a copiilor


Intr-adevar lumea aceasta a celor mici si zglobii este cea mai minunata lume; pentru populatia pitica a acesteia, este o lume lipsita de griji, plina de jucarii, inconjurata de dragostea parintilor si de afectiunea bunicilor. Ce-i drept nu toti copiii din lume sunt norocosi sa patrunda intr-o lume atat de minunata si tare greu trebuie sa le fie acestora din urma.

Pentru cei care au patruns aici insa, nimic nu este imposibil. Aceasta lume a copilariei este minunata si pentru cei mai mari, pentru ca nu de putine ori, probabil, te-ai surprins zambind, privindu-ti copilul jucandu-se, hohotind sau gangurind, apoi facand primii pasi, zicand primul: „mama, tata, etc.”, alergand prin parc, facandu-si prieteni si altele asemenea pe care parca le traiesti a doua oara cand esti parinte.

Eu zic ca e o a doua sansa la copilarie 😉 pentru ca iti retraiesti copilaria prin ochii copilului tau. Iar, din moment ce esti parinte, nimic nu este mai important pentru tine decat zambetul copilului tau.

Mi-as dori ca toti copiii planetei sa aiba sansa sa traiasca intr-o lume minunata, caci zambetele lor ne aduc noua, strop cu strop, fericirea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s